Shoppa i Tyskland/Rostock

 

Dag 1. Visby - Gedser (50 mil)

Avresa från Visby kl 07.20 med färjan till Oskarshamn. Efter ankomst färdas vi via Kalmar och Karlskrona till Malmö. Via Öresundsbron kommer vi till Danmark. Från Kastrup kör vi via Köge till Gedser där vi tar färjan till Rostock, här finns det tillfälle att äta. Vi kör direkt till Rostock för övernattning på Penta Hotell.

 

Dag 2. Shoppa i Rostock

Efter frukost ägnar vi dagen åt handel i Rostock. Vi bor väldigt centralt och med lätthet kan se följande, Mariakyrkan, Rådhuset med sin imponerande gotiska fasad och de sju tornen, Kröpelinporten som är den största och finaste av de ursprungliga 22 stadsportarna in till Rostock. Vi åker ut och shoppar på Calles välsorterade butik belägen mellan centrum och hamnen. Kvällen tillbringar var och en efter egen smak.

 

Dag 3. Rostock – Visby (50 mil)

Efter frukost på hotellet åker vi till hamnen och tar färjan till Gedser. Passa på att ta förmiddagskaffe eller tidig lunch ombord. Vi kör samma väg genom Danmark och via Öresundsbron till Sverige. Åter på svensk mark far vi väg E 22 genom Skåne och Småland till Oskarshamn färjan avgår kl. 21.10  till Visby där vi är kl. 24.00. www.destinationgotland.se

 

 

OBS! På grund av bussens begränsade maxlast är shoppingvikten begränsad till 50 kg per person.

(Beroende på antal resenärer)

 

Pris från Visby: 2.395:-                   Enkelrumstillägg 600:-

 

I priset ingår: Båt- och bussresa enligt program, två hotell övernattningar i dubbelrum samt frukost, bro- och vägavgifter i Danmark och Tyskland.

 

Frivilligt avbeställningsskydd 150:- betalas samtidigt med anmälningsavgiften.  Valuta: Euro.

 

Resegaranti

Vi har hos Kammarkollegiet ställt den garanti reselagen fastställt. Detta innebär att våra resenärer har det skydd och de rättigheter bestämmelserna kräver.

 

 

 

Tottes Bussar Polhemsgatan 18 621 39 Visby Tel 0498 - 21 62 76 Fax 0498 - 24 96 30 Epost: tottes.bussar@swipnet.se